Arbetspass Hamburgeri
- Första passet för dagen: Ni som har första passet för dagen ställer iordning och plockar fram lök, dressing, kryddor, servetter, fickor, drickor och hackar ordentligt med sallad. Första passet går det att vara 3st och även sista passet men därmellan bör man vara 4st.
- Sista passet för dagen: Ni som har sista passet för dagen plockar undan och rengör grillen samt diskar grillbestick.
- Drickor: Förvaras i garaget.
- Hamburgare och hamburgerbröd: Förvaras i frysrummet mellan dam- och herromkl.
- Sallad och lök: Förvaras i klubblokalen alt. kiosken i mån om plats. Löken är frusen så kom ihåg att ta fram den i god tid så den hinner tina.
- Dressing: Förvaras i kylen i klubblokalen.
- Hamburgerfickor och servetter: Förvaras i kiosken alt. klubblokalen.
- Växelkassa: Någon utav kassörerna lämnar växelkassan på morgonen och hämtar vid sista passets slut.
- Pengar: För att det inte ska finnas för mycket pengar i kassan under dagen är det viktigt att löpande lämna pengar till någon utav kassörerna.
- Bemanningsschema: Ska finnas en lista vid hamburgeriförsäljningen. Vid frågor kontakta försäljningsanvariga.
- Slut varor: Kontakta försäljningsansvariga.