Arbetspass kiosk (Måste vara 3 personer per pass)
- Första passet för dagen startar minst 1 timma innan matcherna. Börja med att koka kaffe, ta fram fika och starta varmkorvsbehållaren samt klämgrill till mackor. Spärra upp dörrar.
- Sista passet för dagen gör en storstädning av kiosken, diskar termosar etc, tömmer varmkorvsbehållaren, gör fint i kyl och frys, fyller på varor om det behövs. Placerar överblivna varor i frysen eller frågar cupgeneraler om övriga förvaringsutrymmen i andra byggnader.
- Kaffe: förvaras i kiosken.
- Fika: finns i kioskens kyl o frys. Kom ihåg att ta fram tinat fika först!
- Drickor: förvaras i mån om plats i kioskens kylar samt utanför. Ryms inte allt finns mer i ishockeygaraget.
- Godis: förvaras i kiosken.
- Varmkorvsbröd: förvaras i kiosken. Frysen om det behövs.
- Klämmackor: förvaras i kioskens frys alt. frysrum mellan herr-och dams gamla omklädningsrum. (Nuvarande för juniorer)
- Betalning: Kiosken hanteras utan kontanter. Swish eller kortbetalning. Vi använder betalsystemet Zettle och allt du behöver samt lathund finns i kiosken. Under cupen finns en extra surfplatta och kortterminal som ni använder vid långa köer. Cupansvariga kan ibland också komma in för att göra detta
- Fikabiljetter: delas ut av sekretariatet till ledare för gratis kaffe och kaka. Kaffet kan bytas ut mot choklad eller te. Men inte mot dricka eller festis. Riv sönder biljetten och kasta när ni tar emot. Eller sätt alla biljetter i en kaffemugg.
- Slut varor: Kontakta kansliet eller cupgeneral.
OBS! Toaletten i kiosken används inte utan hänvisa toalettbesökare till omklädningsrummen eller utetoaletterna. Hänvisa de som vill fylla vatten till baksidan på kiosken (nya utbyggnaden). Där finns kran för vatten.